Χήρα κοιμόταν με το νεκρό σύζυγό της πάνω από ένα χρόνο

Απίστευτη κι όμως αληθινή η ιστορία μας ηλικιωμένης χήρας στη Λιέγη που επί ένα χρόνο πλάγιαζε δίπλα στο νεκρό σύζυγό της ενώ το σώμα του ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης! 
 
Η τραγική αυτή ιστορία ήρθε στο φως μόλις πριν μια εβδομάδα όταν οι βελγικές αρχές ανακάλυψαν τι συνέβαινε. 
 
Ο 79χρονος Marcel H. από τη Λιέγη πέθανε πάλι το Νοέμβριο του 2012 ύστερα από κρίση άσθματος σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων
Carters. Η σύζυγός του ήταν τόσο αναστατωμένη ώστε παρέλειψε να αναφέρει το θάνατό του και συνέχισε να κοιμάται με το νεκρό σώμα του άνδρα της έως τις 19 Νοεμβρίου 2013.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα επειδή ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι δεν είχε πληρώσει το ενοίκιο του από το περασμένο έτος. Οι γείτονες δεν ανέφεραν άσχημη μυρωδιά ενώ το σώμα είχε μουμιοποιηθεί!


"Ένα σώμα μπορεί να μουμιοποιηθεί σε ένα ξηρό, ζεστό περιβάλλον" σχολιάζει ο Philippe Boxho, παθολόγος στο Κέντρο Εγκληματολογικών της Λιέγης συμπληρώνοντας πως "χρειάζεται τουλάχιστον μία εβδομάδα για να επιτευχθεί μια τέτοια κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, το σώμα σαπίζει στο κρεβάτι και τα εσωτερικά όργανα του είχε λιώσει και είναι υγροποιημένα .... Ακόμα κι αν η μυρωδιά της αποσύνθεσης του ανθρώπου είναι πολύ συγκεκριμένη, πολλοί άνθρωποι εξισώνουν τη μυρωδιά αυτή με τη μυρωδιά των σκουπιδιών και αφού το σώμα έχει αποσυνθεθεί η μυρωδιά έχει μειωθεί σημαντικά"


Αν και αυτό φαίνεται αδύνατο, ωστόσο έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.


Ο Δρ Christian Hansch με το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας περιέγραψε λεπτομερώς ένα παράδειγμα μουμιοποίησης πίσω στη δεκαετία του 1970 . Το σώμα ενός άνδρα που αυτοκτόνησε στο υπόγειο του σπιτιού του στο Βέλγιο βρέθηκε μουμιοποιημένο 14 μήνες (ή 433 ημέρες) μετά τον θάνατό του. Αυτό οφειλόταν στο ξηρό και καλά αεριζόμενο περιβάλλον."Υπό αυτές τις συνθήκες, η διαδικασία αποσύνθεσης επιβραδύνεται, ενώ τόσο η ξήρανση και αυτόλυση των ιστών επικρατούν», έγραψε σε μια έκθεση που περιγράφει το εύρημα.


Επίσης, πέρυσι στο Michigan μια γυναίκα βρέθηκε να ζει με το μουμιοποιημένο σώμα του φίλου της
μήνες μετά το θάνατό του. Παράλληλα έκανε χρήση της κοινωνικής του ασφάλισης αλλά επέμενε πως κρατούσε το σώμα απλώς και μόνο επειδή δεν ήθελε να είναι μόνη. Αργότερα κατηγορήθηκε για πλαστογραφία.

* με πληροφορίες από τη huffington post
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail