Καταιγισμός πολυπολιτισμικής...τηλε-εκπαίδευσηςKids-tv

Από τον παρελθόντα μήνα έχει ξεκινήσει από τους τηλεοπτικούς σταθμούς μία υπερπροσπάθεια (;) πολυπολιτισμικής τηλε-εκπαίδευσης.

Από τις 10 προβαλλόμενες ταινίες οι 9,8 προωθούν σχέσεις κυρίως μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού χρώματος (για να γίνεται εμφανής η πολυπολιτισμικότητα) ή ομοφιλοφιλικών συμπεριφορών.

Το θέμα των ταινιών δεν είναι το ζητούμενο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο  γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί ασυνείδητα ένα πρότυπο. 

Πρόκειται δηλαδή για στυγνή προπαγάνδα και αυτό είναι το ενοχλητικό. Αντίστοιχα ενοχλητικό με την κυβερνητική προπαγάνδα τύπου "Success Story" που μας επιβάλλεται καθημερινά, με κυβερνητικά παπαγαλάκια να περιδιαβαίνουν τα τηλεπαράθυρα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε "ηλίθιοι" που δεν καταλαβαίνουμε ότι η φτωχοποίησή μας, το ξεπούλημα των θεσμών και της χώρας είναι για ...το καλό μας!!!

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιό είναι το νέο προνόμιο ή διευκόλυνση, που έλαβαν ή θα λάβουν οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί, εκτός από το μαύρο της ΕΡΤ; Γιατί σίγουρα κρύβεται κάποια υπόσχεση ή δέσμευση ένθεν και ένθεν πίσω από τον καταιγισμό πολυπολιτισμικής τηλε-εκπαίδευσης.... 

Βεβαίως το τηλεχειριστήριο βρίσκεται στα δικά μας χέρια...

Ι. Δέμος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail