Η Ρωσία προειδοποιεί την Τουρκία για την στρατιωτική συνεργασία με την Ουκρανία

Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε την Παρασκευή τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Άγκυρας και Κιέβου, μετέδωσε η τουρκική υπηρεσία της Deutsche Welle.

Ο Λαβρόφ προέτρεψε τον Τσαβούσογλου να λάβει σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες της Μόσχας για την στρατιωτική και τεχνική συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, σύμφωνα με τη DW.

«Συζητήθηκαν μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα, με επίκεντρο την κατάσταση στην Ουκρανία», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε δήλωση που εκδόθηκε μετά την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των αξιωματούχων.

Το τηλεφώνημα έγινε μια ημέρα αφότου η Ουκρανία ενέκρινε μια στρατιωτική συμφωνία-πλαίσιο με την Τουρκία καθώς οι δύο χώρες ενισχύουν τη στρατιωτική συνεργασία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail