Η Κίνα χρωστά στον κόσμο 35 τρισ δολάρια εάν η εργαστηριακή διαρροή του κορονοϊού είναι αληθινή

Image: Chinese State TV Screenshot.
Στις 24 Αυγούστου, θα έχει εκπνεύσει η προθεσία των 90 ημερών που έδωσε ο Πρόεδρος Joe Biden νωρίτερα από τη γραφειοκρατία πληροφοριών σχετικά με την προέλευση του COVID-19. Υπάρχει μια περίεργη έλλειψη πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει σχετικά με το πού βρίσκεται τώρα η έκθεση. Παρά τον υποτιθέμενο μυστικό χαρακτήρα τους, αυτές οι υπηρεσίες συχνά φαίνεται να απασχολούν ακόμη πιο επιθετικούς δημοσιογράφους από το SEAL Team Six και διαρρέουν ό, τι περνάει από τις υπηρεσίες πληροφοριών για να εξαναγκάσουν το χέρι ενός προέδρου που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Όταν διέταξε την επανεξέταση, ο Μπάιντεν προέβλεψε πως οι υπηρεσίες ενδέχεται να μη συμφωνήσουν σχετικά με την πηγή του COVID ή να εκδώσουν μια έκθεση που θα καλύπτει το παρελθόν τονίζοντας ότι παρουσιάζει τα συμπεράσματά τους αφήνοντας όμως ένα θολό τοπίο.

Christian Whiton - 19fortyfive.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Τι γίνεται όμως αν αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο COVID προήλθε από το Κινέζικο Ινστιτούτο στη Γουχάν της Κίνας, ή αν οι περισσότεροι Αμερικανοί καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα ανεξάρτητα από το τι θα πουν οι άθλιοι κατάσκοποί μας; Το τελευταίο ήδη συμβαίνει: μια δημοσκόπηση τον Ιούλιο έδειξε ότι εκείνοι που υποψιάζονταν μια διαρροή εργαστηρίου ήταν συνολικά 52 τοις εκατό σε σύγκριση με το 28 που θεωρούσαν ότι ο κορωνοϊός ήταν κάτι φυσικό.

Ποια θα είναι η συνέπεια για την κυβέρνηση της Κίνας; Το κόστος θα πρέπει να είναι ανάλογο με τη ζημιά που έχουν προκαλέσει οι Κινέζοι στον κόσμο, η οποία ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Εξάλλου, ο COVID προφανώς σκότωσε ή συνέβαλε στο θάνατο σχεδόν 4,3 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Η Αμερική έχει τους περισσότερους θανάτους στους 633.000, ακολουθούμενη από τη Βραζιλία (563.000), την Ινδία (428.000) και το Μεξικό (244.000). Και ο θάνατος και τα βάσανα δεν έχουν σταματήσει.

Επιπλέον, η Κίνα αναμφισβήτητα έκανε την πανδημία χειρότερη επιτρέποντάς της να εξαπλωθεί παγκοσμίως. Το Πεκίνο επέτρεψε να συνεχιστούν τα διεθνή ταξίδια, παρόλο που περιορίστηκαν οι εγχώριες μετακινήσεις. Επίσης, έχει εμποδίσει επανειλημμένα τις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλων να διερευνήσουν εάν το εργαστήριο της Ουχάν ήταν η πηγή. Ο οικονομικός αντίκτυπος ήταν τεράστιος.

Είναι δύσκολο να θέσουμε έναν αριθμό στα ανθρώπινα δεινά που να μην είναι αυθαίρετος, αλλά ας πούμε ότι η Κίνα πρέπει να πληρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ζωή που μπορεί να έχει σβήσει. Εάν ο αριθμός των νεκρών αυξηθεί από 4,3 σε 7 εκατομμύρια πριν τελειώσει η πανδημία, αυτό θα έθετε το Πεκίνο στη γωνία για αποζημίωση 35 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αν και ακριβός, αυτός ο αριθμός είναι λίγο περισσότερο από το διπλάσιο του ετήσιου ΑΕΠ της Κίνας. Είναι σημαντικό για τον κόσμο να επιβάλει ένα υψηλό κόστος στην Κίνα που φέρεται να το έκανε, αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, τότε για να την αποθαρρύνει από το να συμβεί ξανά. Φυσικά, το Πεκίνο δε θα πληρώσει - δεν πληρώνει ποτέ για τίποτα ή δεν ομολογεί κανένα λάθος. Πώς αλλιώς, λοιπόν, μπορεί να επιβληθεί αυτή η ποινή; 

Πρώτα απ 'όλα, η Κίνα κατέχει περίπου 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια σε κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ. Αυτό το χρέος θα πρέπει να ακυρωθεί με την ακύρωση οποιουδήποτε από τους μεμονωμένους τίτλους που κατέχει οποιαδήποτε κινεζική οντότητα σε μια δεδομένη ημερομηνία.

Δεύτερον, δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να πραγματοποιούνται πτήσεις χωρίς ενδιάμεση στάση από την Κίνα προς οποιαδήποτε πολιτεία των ΗΠΑ και όποιος έρχεται εδώ από την Κίνα θα πρέπει να μπαίνει πρώτα σε καραντίνα κάπου αλλού πρώτα για να βοηθήσει στον περιορισμό του επόμενου υπερβακτηριδίου που θα βγει από την Κίνα.

Τρίτον, πρέπει να ακυρώσουμε τις θεωρήσεις visa για Κινέζους φοιτητές που φοιτούν στα πανεπιστήμια μας, καθώς και θεωρήσεις για Κινέζους που εργάζονται σε αμερικανικές εταιρείες. Αυτή η μορφή προσωρινής μετανάστευσης ήταν ένας βασικός δρόμος για την Κίνα να αποκτήσει προηγμένες τεχνικές γνώσεις και να εμπλακεί σε κατασκοπεία και πολιτικό πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τελείωστε το. Τα πανεπιστήμια μεθυσμένα από κινέζικα μετρητά θα ουρλιάξουν, αλλά ποιος νοιάζεται-τα περισσότερα σχολεία είναι τόσο αντιαμερικανικά και υπέρ της τυραννίας όσο και η κινεζική κυβέρνηση.

Τέταρτον, θα πρέπει να πάμε τους δασμούς και τους ελέγχους εξαγωγών στο επόμενο επίπεδο. Πρέπει επίσημα να αποσυνδέσουμε τις οικονομίες μας και να επιμείνουμε στους συμμάχους μας να επιλέξουν εμάς ή αυτούς - τερματίζοντας τις συμμαχίες και τις εμπορικές σχέσεις με εκείνους που αρνούνται να βοηθήσουν. Ενώ η κυβέρνηση Τραμπ έθεσε τέλος στην εξαγωγή της υψηλότερης ποιότητας τεχνολογίας ημιαγωγών στην Κίνα, θα πρέπει να επιδιώξουμε ένα τέλος σε κάθε εμπόριο υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, οι δασμοί που ξεκίνησε ο Τραμπ θα πρέπει να επεκταθούν σε όλες τις κινεζικές εισαγωγές και να αυξηθούν κατά 5 % κάθε τρίμηνο. Εταιρείες όπως η Apple θα γκρινιάξουν, αλλά ποιος νοιάζεται - θα έπρεπε να έχουν μια ουγγιά πατριωτισμού και να μην αναθέτουν το εργατικό τους δυναμικό σε έναν κομμουνιστικό εχθρό της Αμερικής.

Πέμπτον, χρησιμοποιήστε τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε ενάντια στη Νότια Αφρική της εποχής του απαρτχάιντ. Την περασμένη εβδομάδα, ο Jamie Dimon, διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan Chase, είπε ότι πρέπει να κάνει επιχειρήσεις στην Κίνα επειδή δεν είναι υπεύθυνος για την εξωτερική μας πολιτική, κάτι που επιτρέπει τέτοιες επιχειρήσεις. Αρκετά δίκαιο, σταματήστε τη Wall Street και άλλες επενδύσεις στην Κίνα απαγορεύοντας την αφαίρεση τυχόν επιχειρηματικών εξόδων από φόρους. Είχε μεγάλο αντίκτυπο στη Νότια Αφρική.

Έκτον, ας δεχτούμε πως η Κίνα είναι καλή στην κατασκοπεία, ειδικά σε επίπεδο πρακτόρων, και εμείς δεν είμαστε. Δεδομένου ότι πολλές ανθρώπινες κατασκοπίες επικεντρώνονται γύρω από διπλωματικές αποστολές, ας κλείσουμε όλα τα προξενεία του Πεκίνου στην Αμερική, αφήνοντας μόνο την πρεσβεία του, αποδεχόμενοι πως θα μας αναγκάσουν να κάνουμε το ίδιο.

Έβδομο, ας πραγματοποιήσουμε μια πραγματική μετατόπιση των στρατιωτικών δυνάμεων στον Δυτικό Ειρηνικό και όχι απλώς να μιλήσουμε για αποτροπή της Κίνας. Αφαιρέστε όλες τις αμερικανικές δυνάμεις από την Ευρώπη, την Αφρική, το Ιράκ και τη Συρία και ζητήστε από το ΝΑΤΟ να αστυνομεύσει ολόκληρο τον Ατλαντικό ως προϋπόθεση για τη συνέχιση της συμμετοχής των ΗΠΑ στη συμμαχία. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε πλεονάζουσες δυνάμεις για να αυξήσετε τις στρατιωτικές μας δυνάμεις στον Ειρηνικό. Όπως και στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ολόκληρο το Σώμα Πεζοναυτών θα πρέπει να αναπτυχθεί στον Ειρηνικό. Αντιθετικά, θα πρέπει να απομακρύνουμε τις δυνάμεις μας από τη Νότια Κορέα, καθώς θα ήταν άχρηστες ή παγιδευμένες εκεί σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη με την Κίνα. Ενώ οι ΗΠΑ επιτρέπουν στην Ταϊβάν να αγοράσει αμυντικά όπλα, το έκανε αυτό σε μετρητά και χωρίς κόστος για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ είναι αξιοθαύμαστο, δεδομένου του κινδύνου που αντιμετωπίζει η Ταϊβάν και του κινδύνου για τον υπόλοιπο Ελεύθερο Κόσμο ενός πολέμου που αφορά την Κίνα και την Ταϊβάν, θα πρέπει να δώσουμε στην Ταϊβάν τουλάχιστον όσα δίνουμε στο Ισραήλ για άμυνα κάθε χρόνο: 4 δισεκατομμύρια δολάρια.


Όλα αυτά τα βήματα, ειδικά τα τελευταία, θα αποδυναμώσουν τους ηγέτες της Κίνας, καθώς η υποτιθέμενη κακή συμπεριφορά τους λόγω COVID θα έχει καταστήσει προφανώς την Κίνα χειρότερη. Μέσω αυτού, είτε θα πάρουν ένα σημαντικό μάθημα είτε θα χάσουν την εξουσία τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail