Το ύπουλο σχέδιό τους... Πως αποδομούν τα πάντα και γιατί

Το ύπουλο σχέδιό τους... Οι εποχές που ζούμε αναμφίβολα είναι δύσκολες απ’ όλες τις απόψεις και πλευρές. Σχέδια ετών και δεκαετιών αποκαλύπτονται ή εφαρμόζονται στις ημέρες μας. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει κάνει την παρουσία της αισθητή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει εισχωρήσει δυναμικά στην καθημερινή μας ζωή.

Πολλοί άνθρωποι των κύκλων αυτών που δεν πίστεψαν ούτε και πιστεύουν στην αληθινή πίστη και στην ανάσταση του Ιησού Χριστού, ομολογούν, διαδίδουν και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, πως η ορθόδοξη χριστιανική πίστη ανήκει στην παλαιά τάξη πραγμάτων. Γι’ αυτό οι ίδιοι προσπαθούν να προωθήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με κάθε τρόπο και με κάθε ύπουλο σχέδιο και κατά τα λεγόμενά τους, όλα πρέπει να αλλάξουν.

Τα πάντα πρέπει να αλλάξουν σύμφωνα με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πολλές φορές με ύπουλο τρόπο για να μην καταλάβει ο κόσμος κάτι και να τα βλέπει όλα φυσιολογικά. Η οικογένεια, η ορθόδοξη πίστη, ο θεσμός της Εκκλησίας, ο θεσμός του Κράτους, ο θεσμός της ιατρικής, πρέπει να γίνει με τα νέα πρότυπα και τα σχέδιά τους. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων με ύπουλους τρόπους προσπαθεί να αποδομήσει τα πάντα και όταν αποδομηθούν τα πάντα, τότε το έργο τους θα είναι πολύ πιο εύκολο...

Από το κανάλι του Γέροντα Νεκταρίου στο Youtube

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.