Η Τουρκία που "όπλισε" το χέρι του εξτρεμιστή, τώρα καταδικάζει την επίθεση στη Λυών

Freepen.gr - «Καταδικάζουμε έντονα την ένοπλη επίθεση που στόχευσε αυτή τη φορά έναν Ορθόδοξο κληρικό στη Λυών της Γαλλίας. Ελπίζουμε ότι ο κληρικός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην επίθεση, θα ανακάμψει το συντομότερο δυνατό και ότι τέτοιες επιθέσεις θα τερματιστούν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας και το τερματίζει ως εξή:

Ως χώρα που αγωνίζεται εδώ και χρόνια ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, εκφράζουμε για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη μας ενάντια στην τρομοκρατία, ενώ εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στον γαλλικό λαό και στην Ορθόδοξη κοινότητα που ζει στη Γαλλία.

Η Τουρκία που στήριξε την τρομοκρατία στη Συρία και την εξήγαγε σε Λιβύη - Ναγκόρνο Καραμπάχ και έδωσε ρεσιτάλ με τις εξτρεμιστικές - εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου της, τώρα καταδικάζει - υποτίθεται - όσα υποδαύλισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail