Αρτσάκ: Από τη μια το σκάνε οι βασιβουζούκοι κι από την άλλη στέλνει άλλους η Αγκυρα

Freepen.gr - 342 μισθοφόροι από τη Συρία που αγωνίζονται εναντίον του Artsakh με την αζερική πλευρά έχουν εγκαταλείψει το Αζερμπαϊτζάν και επέστρεψαν στην πατρίδα τους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR). 

Εν τω μεταξύ, η Τουρκία έχει στείλει μια νέα παρτίδα Σύριων μισθοφόρων που περιλαμβάνει 230 μαχητές στο Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με το SOHR, εννέα επιπλέον  μισθοφόροι σκοτώθηκαν μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 240 μισθοφόροι σκοτώθηκαν, με 183 πτώματα να μεταφέρονται πίσω στη Συρία, ενώ οι άλλοι παραμένουν στο Αζερμπαϊτζάν. Επιπλέον, οι δυνάμεις του Αρτσάκ έχουν αιχμαλωτίσει δύο Σύριους μισθοφόρους. 

Καθώς εκατοντάδες Σύριους μαχητές φεύγουν από το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία στέλνει περισσότερους μισθοφόρους για να επιτεθεί στον Αρτσάχ.

Αρκετοί πέφτουν θύματα εξαπάτησης καθώς τους υπόσχονται 2000 δολάρια μισθό δήθεν για να μετάσχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις ή να πραγματοποιούν περιπολίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail