Ο στρατός υψώνει τη σημαία της Συρίας σε πρώην τουρκικό παρατηρητήριο

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός στρατός μετέφερε τις δυνάμεις του τη Δευτέρα στην πρώην στρατιωτική θέση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην πόλη Μορέκ.

Σύμφωνα με το Συριακό Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων (SANA), ο Συριακός Αραβικός στρατός ανέπτυξε τις δυνάμεις του στην περιοχή λίγες μόλις ημέρες μετά την αποχώρηση του τουρκικού στρατού από αυτό το παρατηρητήριο στη Βόρεια Χάμα.

Μετά την άφιξή τους στο χώρο παρατήρησης, οι μηχανικές ομάδες του Αραβικού στρατού της Συρίας επιθεώρησαν την περιοχή για να βεβαιωθούν ότι δεν είχαν μείνει εκρηκτικά πίσω από τις προηγούμενες δυνάμεις.

Οι μηχανικές ομάδες του Συριακού Στρατού αργότερα κήρυξαν την περιοχή καθαρή από εκρηκτικά και ο στρατός στη συνέχεια ύψωσε τη σημαία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας πάνω από το ανάχωμα που είχαν προηγουμένως καταλάβει τα τουρκικά στρατεύματα.

Με το Morek εντελώς υπό τον έλεγχό του, ο Συριακός Αραβικός στρατός θα στρέψει τώρα την προσοχή του στο παρατηρητήριο Sher Magher, από το οποίο αποσύρθηκε πρόσφατα ο τουρκικός στρατός.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail