Γερμανός καθηγητής ξεσκεπάζει το βρώμικο παιχνίδι του Ερντογάν στο εσωτερικό της Γερμανίας!

Freepen.gr - Mία εντυπωσιακή αποκάλυψη έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία. Oι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να ξεσηκώσουν τον τουρκικό πληθυσμό στη χώρα για να τον στρέψουν εναντίον της Δύσης. 

Όπως αναφέρει ο Παντελής Βαλασόπουλος, ο καθηγητής Gidos Steinberg στο Tagesspiegel, ο πιο γνωστός ειδικός καθηγητής στη Γερμανία και την ισλαμική τρομοκρατία. Ο Steinberg κατηγορεί τον πρόεδρο Ερντογάν ότι στηρίζει ισλαμιστές εδώ και πολλά χρόνια.

Ο καθηγήτης αναφέρει ότι με τις δηλώσεις του ο Ερντογάν ενθαρρύνει πιθανούς δράστες για τρομοκρατικές επιθέσεις όπως αυτές έγιναν στο Παρίσι και στη Νίκαια! Εμφανίζεται ως ηγέτης όλων των μουσουλμάνω ενώ στη Γερμανία στοχεύει στην αντιπαλότητα μεταξύ της τουρκικής κοινότητας και του Γερμανικού κράτους, προκαλεί εντάσεις μεταξύ Τούρκων και Γερμανών αλλά και Τούρκων και Κούρδων, χριστιανών και μουσουλμάνων που ζουν στη Γερμανία.

Η Γερμανία, λέει ο καθηγητής, πρέπει να περάσει σε μία πιο επιθετική πολιτική, να περιορίσει τις δραστηριότητες του τουρκικού Κράτους στη Γερμανία και ειδικά των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αφού υπάρχουν εκατοντάδες πράκτορες τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που παρακολουθούν τους δικούς τους ανθρώπους στα τζάμια, στα σχολεία, τα καφενεία τους και τους καταδεικνύουν.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail