Κροκοδείλια δάκρυα για τον αυτόχειρα του Γηροκομείου από τα ΜΜΕ, τα οποία αύριο θα τον κατασπάραζαν

Ο κορωνοϊός είχε και μια καλή πλευρά. Μας βοήθησε να καταλάβουμε ποιος είναι τι. ευεργετικές επιδράσεις στην κοινωνία μας διότι βοήθησε στο να ξεχωρίσουμε την υποκρισία. Είδαμε πχ κυβερνήτες να μαλώνουν τον απλό λαό αλλά να ανέχονται συγκεντρώσεις χιλιάδων, άλλες εκ των οποίων οφειλόμενες στους ίδιους. Ξεχωρίσαμε ποιοι πιστεύουν και ποιοι όχι. Αντιληφθήκαμε ποιοι είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν συνανθρώπους τους και ποιοι όχι.

Του Στρατή Μαζίδη

Εδώ και λίγες ώρες ένας νέος άνθρωπος, ο Δημήτρης Καμπανάρος έθεσε τέρμα στη ζωή του. Γιατί; Επειδή στον οίκο ευγηρίας του οποίου είχε την ευθύνη βρέθηκαν τρία κρούσματα του ιού, τα δύο σε εργαζόμενους. Δυστυχώς αυτός ο ιός είναι περισσότερο επικίνδυνος για τους μεγαλύτερους και τα γηροκομεία είναι σοβαρά εκτεθειμένα. 

Ο συνάνθρωπός μας που έφυγε από τη ζωή, όλο το προηγούμενο διάστημα έβλεπε την ανθρωποφαγία των ΜΜΕ. Είχε διαβάσει τι έγραφαν και ακούσει τι έλεγαν το καλοκαίρι με ένα άλλο γηροκομείο όπου όπως αποδείχθηκε κακώς στοχοποιήθηκε ένας εργαζόμενος.

Είμαστε εύκολοι στο να καταδικάζουμε. Λες και όσα γηροκομεία επλήγησαν, το έκαναν επίτηδες. Λυπάμαι που σας το λέω αλλά ο ιός ήρθε και θα μείνει μαζί μας για κάποιο διάστημα. Εμείς πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί του. Χωρίς υστερία, δίχως υπερβολές. Θα ασθενήσουν κι άλλοι. Θα αποβιώσουν περισσότεροι. Κάποιοι μέρα όλοι θα φύγουμε. Θα μάθουμε όμως να ζούμε μέχρι να τον νικήσουμε δίχως τρομολάγνους και τρομοκρατούντες.

Για αυτό δε χρειαζόμαστε μπαμπούλες, ούτε ανθρωποφάγα ΜΜΕ, τα οποία το μόνο που δεν προσφέρουν είναι Ενημέρωση. Όλα τα άλλα τα κάνουν και πρέπει επιτέλους κάποιος να τα τιθασεύσει διότι ο Δημήτρης Καμπανάρος, για τον οποίο όλοι τώρα γράφουν μελιστάλακτα λόγια, αύριο ή μεθαύριο θα τον διέσυραν και θα τον καταδίκαζαν οι φωτεινοί παντογνώστες δημοσιογράφοι. Αυτό προείδε και δεν άντεξε ο Δημήτρης, γιατί είχε κάνει ό,τι μπορούσε, αλλά αυτό δε θα του το αναγνώριζε κανείς.

Φυσικά κανείς δε θα δικαστεί για το θάνατό του. Εμείς όμως ξέρουμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail