Αντιστράτηγος Τζούμης: Μέχρις εδώ, το επόμενο βήμα που θα κάνεις σημαίνει στρατιωτική σύγκρουση!

Πριν λίγες μέρες έκανα μια πρόβλεψη σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας και την ενδεχόμενη αποστολή γεωτρητικού σκάφους στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ δήλωσε: "Θα στείλουμε γεωτρύπανο αν βρούμε αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο". 

Λάμπρος Τζούμης  
Αντιστράτηγος εα

Δεν μπορεί κανείς να επιχαίρει για προβλέψεις δυσμενών εξελίξεων στα εθνικά θέματα, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθώ. 

Αυτό που αντιλαμβάνεται ένας απλούς νους δεν είναι δυνατόν να μην το προβλέπουν οι ιθύνοντες της εξωτερικής μας πολιτικής και να δηλώσουμε ξεκάθαρα στην Τουρκία : "Μέχρι εδώ, το επόμενο βήμα που θα κάνεις σημαίνει στρατιωτική σύγκρουση".

Εκτός αν έχουμε επιλέξει την πρόταση από το μέλος του συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητή στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νίκου Μαραντζίδη το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με το οποίο καλεί την Ελλάδα να «φινλανδοποιηθεί» οικειοθελώς, δηλαδή να δώσει τα πάντα στην Τουρκία και να σταματήσει να έχει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail