Και τρίτη αραβική χώρα οδεύει άμεσα σε αποκατάσταση σχέσεων με το Ισραήλ

Freepen.gr - Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Kelly Kraft, δήλωσε την Τετάρτη ότι μια ακόμη αραβική χώρα θα ενταχθεί στη διαδικασία εξομάλυνσης με το Ισραήλ μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Σε δηλώσεις προς το Αλ-Αραμπίγια, η Κραφτ δήλωσε ότι ένα ακόμη αραβικό έθνος θα πραγματοποιήσει μια ειρηνευτική συμφωνία με το Ισραήλ και θα ακολουθήσουν κι άλλοι γρήγορα το παράδειγμά του.

Η Κραφτ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον ελπίζει ότι η Σαουδική Αραβία θα υπογράψει συμφωνία εξομάλυνσης με το Ισραήλ.

Πρόσθεσε: "σίγουρα θα χαιρετίσουμε το γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία θα είναι η επόμενη (στο δρόμο της εξομάλυνσης), αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στις συμφωνίες και να μην επιτρέψουμε στο ιρανικό καθεστώς να εκμεταλλευτεί τις καλές προθέσεις του Μπαχρέιν, των Εμιράτων ή του Ισραήλ".

Ορισμένα ισραηλινά ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν υποθέσει ότι είτε το Ομάν, είτε το Μαρόκο, είτε το Σουδάν θα είναι το επόμενο έθνος του Αραβικού Συνδέσμου που θα υπογράψει συμφωνία εξομάλυνσης με το Ισραήλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail