Όσοι ξερογλείφονται για δεύτερο lockdown το φθινόπωρο

Προχθές στη Σερβία, ύστερα από βίαιες διαδηλώσεις και επεισόδια, ο πρόεδρος Βούτσιτς πήρε πίσω την απόφαση του για απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω εκτόξευσης των κρουσμάτων του κορωνοϊου . 

Όσοι, λοιπόν, ξερογλείφονται για δεύτερο lockdown το φθινόπωρο, ας μην έχουν ψευδαισθήσεις πως οι αντιδράσεις του κόσμου θα μοιάζουν με αυτές του πρώτου lockdown. Ας μην είναι και τόσο σίγουροι πως ο κόσμος θα χειροκροτάει ξανά στα μπαλκόνια του μαζί με τη Μαρέβα, θα τραγουδάει χαρούμενα "Θα κάτσω σπίτι" και θα δίνει στον Μητσοτάκη ποσοστά δημοτικότητας 80%. 

Με την στέρηση των ελευθεριών μας να γίνεται πια μόνιμη κατάσταση, με την οικονομία να βουλιάζει και με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να αντιμετωπίζει ακόμη και προβλήματα επιβίωσης, αυτό που έγινε σήμερα στη Σερβία, ίσως να προοιωνίζει αυτό που θα γίνει στη Δύση τους επόμενους μήνες.

Τηλέμαχος Χορμοβίτης
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail