Σφοδρή επίθεση από την αντιπολίτευση: "Στα πόσα δεκάδες μέτρα υπάρχει ζήτημα στον Εβρο;"

Σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση για το θέμα που έχει ανακύψει στον Εβρο και τους χειρισμούς του ΥΠΕΞ, Νίκου Δένδια. «Να μας απαντήσει η Κυβέρνηση «για πόσες δεκάδες μέτρα» υπάρχει ζήτημα στον Έβρο; Επαναλαμβάνουμε: Το απόσπασμα της συνέντευξης στην ΕΡΑ του Υπουργού Εξωτερικών για την κατάσταση στον Έβρο αποδίδει με σαφείς όρους είτε αφέλεια, είτε ευκολία προσαρμογής στις πολιτικές της Τουρκίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν αποτελούν έκφραση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης σε συνέντευξή του, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ» με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο, τόνισε μεταξύ άλλων:

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως οποιοδήποτε Έλληνας υπουργός, μπορεί να κάνει δηλώσεις που δεν είναι όσο προσεκτικές χρειάζεται. Δεν μπορεί να μιλάνε για λίγα μέτρα, αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον τρόπο με τον όποιο κινείται η χώρα . Άραγε, «για πόσες δεκάδες μέτρα» υπάρχει ζήτημα στον Έβρο;

Tην παραίτηση Δένδια ζητά η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της:

Η Κυβέρνηση δείχνει να μην έχει καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η Τουρκία απειλεί, παραβιάζει, καταλαμβάνει εδάφη και η Ελλάδα – δια του αρμόδιου Υπουργού, όχι μόνο το πήρε στην.. ”πλάκα”, αλλά υπερψήφισε και την εκλογή του Τούρκου Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ!

Επειδή τελείωσαν τα “αστεία”, καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών να καταθέσει στον Πρωθυπουργό την παραίτηση του, δείχνοντας έστω και τώρα, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail