Ο υφυπουργός Π.Π. έχει άραγε υπόψη του την ιστορία και τη φράση του Σαούλ;

«Δεν θα επιτραπεί η κατ' οίκον παράδοση του Αγίου Φωτός από τους κατά τόπους δήμους [...] Υπαρκτός ο κίνδυνος εάν υπάρξει μετακίνηση του Άγιου Φωτός στους δήμους. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του είπα να μην συμβεί κάτι τέτοιο. [...] Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγίου Φωτός. Οι εικόνες εκατοντάδων δημοτικών υπαλλήλων στους δρόμους δημιουργούν κίνδυνο διασποράς του ιού» αυτά είπε ο υφυπουργός Π.Π.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο διορισμένος υφυπουργός εσχάτως επαναλαμβάνει το ότι δε θα πάμε στις εκκλησίες, δεν το ένα, δεν το άλλο. Τώρα τον απασχολεί και το Αγιο Φως. Το βλέπει ως επικίνδυνο. Το πλοίο που κακώς επέτρεψε να έρθει στον Πειραιά δεν το αντιμετώπισε έτσι. Ούτε βλέπει ως κίνδυνο διασποράς του ιού πχ τα deliveries σε πίτσες, σουβλάκια, μπύρες και οτιδήποτε άλλο παραδίδεται καθημερινά σε σπίτια.

Ομοίως και η υπουργός παιδείας [υπάρχει μια ενδιαφέρουσα προφητεία με το όνομά της - ως ουσιαστικό - στις Γραφές] δε θα επιτρέψει τα μεγάφωνα στις εκκλησίες. Φαίνεται πως είναι κι αυτά επικίνδυνα. Δεν πρέπει να ακουστεί ο Νυμφίος που έρχεται, η Ζωή εν Τάφω, το Κύματι Θαλάσσης, το Ανάστα ο Θεός κρίνων την γην και φυσικά το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Δηλαδή η πεμπτουσία της Χριστιανοσύνης, η νίκη της ζωής επί του θανάτου. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να πιστεύει κανείς ότι ο Χριστός αναστήθηκε. Κι ακόμη μεγαλύτερη να αποσιωπηθεί. Δε δωροδοκήθηκε τυχαία η ρωμαϊκή φρουρά.

Τελικά, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε καν ουδετερόθρησκη, όπως επιθυμούσε διακαώς η προηγούμενη κυβέρνηση. Εξελίσσεται πλέον σε αντίχριστη χώρα. Όταν βλέπουμε να διακινούνται βίντεο με μεγάφωνα άλλων χώρων λατρείας και απαγορεύεται μόνο στους Χριστιανούς, που έστω στα χαρτιά πλειοψηφούν ακόμη σε αυτόν τον τόπο, ασχέτως αν ο καθένας μας κόβει και ράβει ένα ευαγγέλιο στα μέτρα του, τι να πει κανείς;

Είναι πάντως "φοβερόν το εμπέσειν εις χείρας Θεού ζώντος". Ας διαβάσουν κάποιοι που εμφανίζονται ως Χριστιανοί [διότι για τους άλλους ίσως δεν έχει νόημα] την ιστορία του Σαούλ ή Σαύλου και του τι έπαθε όταν το παράκανε κινώντας για τη Δαμασκό να κυνηγήσει χριστιανούς. Ίσως τη βρουν χρήσιμη. Ο Θεός βέβαια έβλεπε βαθιά στην καρδιά του Σαούλ και έτσι τον έκανε Παύλο, στον οποίο ανήκει και η γνωστή φράση. Στις δικές μας καρδιές δεν ξέρω τι βλέπει και τι μας περιμένει αν πέσουμε στα χέρια του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail