Τα κορίτσια του Κουρδιστάν πήραν πάλι φαλάγγι τους Τούρκους: Άλλοι 8 "αναχώρησαν" εκτάκτως

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Αμυνας (HPG-BIM) δημοσίευσε μια ανακοίνωση που αναγγέλλει τα αποτελέσματα μιας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αντάρτες εναντίον τουρκικών στρατευμάτων στην περιοχή Heftanin των αμυντικών ζωνών Medya στο νότιο Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ, όπως αναφέρει το πρακτορείο ANF.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αντάρτισσες από το YJA Star (Τάγματα των ελεύθερων γυναικών) χτύπησαν Τούρκους στρατιώτες που βρίσκονταν στο Hill Marty Şexmus στο πλαίσιο της εκστρατείας «Battle of Heftanin» που διεξάγεται στην περιοχή.

Η HPG-BIM δήλωσε ότι οι γυναίκες στόχευσαν τους Τούρκους στρατιώτες στο λόφο στις 3:20 στις 3 Απριλίου. Ενώ μια θέση των τουρκικών δυνάμεων καταστράφηκε εντελώς, 8 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 3 τραυματίστηκαν. Ένα βαρύ πολυβόλο Α-4 καταστράφηκε επίσης. Η εμπλεκόμενη αντάρτικη μονάδα επέστρεψε στη βάση της με ασφάλεια.

Μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, μια άλλη κοπέλα, η Κοτσέρ [link] μόνη της έδωσε μάχη απέναντι σε πολυάριθμη δύναμη και στο τέλος θυσιάστηκε η ίδια παίρνοντας όμως μαζί περί τους 30 Τούρκους στρατιώτε.ς
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail