Στρατηγός Ζιαζιάς: Επιτέλους κάνουμε το αυτονόητο, φυλάμε τα σύνορα

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ - Επιτέλους, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τη χώρα, έγινε το αυτονόητο, οι Ένοπλες Δυνάμεις, σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, φυλαττουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας κατά αποτελεσματικό τρόπο, δίδοντας το μήνυμα σε όλους ότι το «πάρτυ» στην Ελλάδα τελείωσε και η Χωρα μας από προορισμός, από χώρος εγκατάστασης «μεταναστών-προσφύγων» γίνεται προορισμός άμεσης αναχώρησης.

Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στο προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων, της Ελληνικης Αστυνομίας και του Λιμενικού μας ,που με υψηλό ΦΡΟΝΗΜΑ φυλάσσουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, που φυλάσσουν τα σύνορα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας. Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στο πλευρό τους.

Η Κατάσταση είναι κρίσιμη, η ένταση είναι μεγάλη. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει όντως ασύμμετρη απειλή. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, διότι, αρκεί ένας σπινθήρας για να προκληθουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ότι τα σύνορα φυλάγονται από ακρίτες και όχι από περιστασιακούς επισκέπτες και ότι από τα πανάρχαια χρόνια ο Δίας ήταν Ξένιος και το τιμιότερον της ζωής η «Πατρίς»!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail