Δείτε τι "περίεργο" συνέβη στη Λέσβο ενώ είχαν κλείσει τα σύνορα στον Εβρο

 
Μεταναστευτικό-Νέα κρίση-Παλιές συνήθειες - Επειδή άλλα ακούμε στις ειδήσεις και άλλα γίνονται στην πραγματικότητα. Δείτε αυτό το σκηνικό που διαδραματίστηκε σήμερα στην Λέσβο την ώρα που είχαν κλείσει τα σύνορα στον Έβρο και πείτε μου τι φταίει ειδικά εσείς αδέρφια από την Λέσβο.


Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και σε συνδυασμό με τα στοιχεία των AIS συστημάτων των σκαφών της FRONTEX δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε μια φουσκωτή βάρκα με 13-15 άτομα φτάνει παρανόμως στην ακτή Σκάλας Συκαμνέος Λέσβου στην βόρεια πλευρά του νησιού.



Στο βάθος φαίνεται ένα σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής απλά να παρατηρεί την διέλευση της βάρκας και σε ρόλο "επιτροπής υποδοχής " και όχι αποτροπής ένα πορτογαλικό φουσκωτό σκάφος της FRONTEX με το όνομα "Arada".

Στην οριογραμμή των χωρικών μας υδάτων υπήρχε επίσης σύμφωνα με το σύστημα AIS ένα δεύτερο πορτογαλικό σκάφος της FRONTEX με το όνομα ¨Tubarao".




Στην ακτή υπάρχει μία κοπέλα από την ΜΚΟ LightHouse Relief όπως αναφέρει η φόρμα που φοράει ώς επιτροπή υποδοχής και δύο τουλάχιστον επαγγελματίες φωτογράφοι.


Η κυβέρνηση ανέφερε λοιπόν ότι σφραγίζει τα σύνορα και λόγω της Επιδημίας του κορωνοϊού από ότι φαίνεται λοιπόν μόνο τα χερσαία σύνορα φαίνεται να κλείνουν και αυτό μάλλον μόνο στις Καστανιές.

Για να κλείσουν και τα θαλάσσια σύνορα θα πρέπει να ανακτηθεί η Εθνική Κυριαρχία μέρος της οποίας έχει παραχωρηθεί στην FRONTEX σε όλη σχεδόν την έκταση των συνόρων μας.

Απο την άλλη θα πρέπει να ελεγχθεί ο ρόλος των ΜΚΟ όπως είπε και ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους νησιώτες καθώς οι κυβερνητικές υπηρεσίες φαίνεται ότι αδυνατούν ή δεν έχουν την κυριαρχία να το πράξουν.

Τότε κάτι μπορεί να γίνει και να είστε σίγουροι ειδικά για τους κυβερνώντες το μήνυμα ότι θα σας σεβαστούν εχθροί και φίλοι....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail