Μπρος Γκρεμός και Πίσω Ρέμα


Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται στο χειρότερο σημείο που έχει υπάρξει Ελληνική Κυβέρνηση από τη Νύχτα των Ιμίων το 1996.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Μετά από μια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ επιχείρηση επιβολής της θέλησης του κράτους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β.Α. Αιγαίου βρισκόμαστε σε μια φάση που στα μάτια του 70% των Ελλήνων η χώρα βρίσκεται υπό πλήρη αποσταθεροποίηση.

Η ήττα τόσο ισχυρών δυνάμεων επιβολής της τάξης για τον Ελληνικό Λαό αυτόματα σημαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. Είτε το θέλουν κάποιοι να το καταλάβουν είτε όχι ΟΤΑΝ ΗΤΤΑΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Χάνεται ΠΛΗΡΩΣ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του πολίτη προς τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, κυρίαρχα όμως ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Από την Πέμπτη ζούμε μέσα σε ένα κλίμα χαράς γιατί κέρδισε ο λαός με αίμα να επιβάλει την αυτονόητη θέληση του, αλλά από την άλλη όσοι μπορούν να δουν το δάσος και όχι μόνον το δέντρο, ανησυχούν για την επόμενη μέρα. Ανησυχούν για φαινόμενα κοινωνικής διάσπασης (φροντίζει και η αριστερά στο σύνολο της γι΄αυτό πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες) και που θα μπορούσε να οδηγήσει όλο αυτό.

Μέσα σε αυτό το κλίμα που δεν μυρίζει απλά μπαρούτι αλλά έχει πέσει και αρκετό ήδη, οι δυνάμεις επιβολής της τάξης στα σύνορα (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ) δέχονται την ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ.

Κορυφαίοι Υπουργοί (ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΕΘΑ) στα σύνορα χθες με χιλιάδες στρατιώτες και αστυνομικούς ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ και τελικά τι έγινε; Κατάφεραν κάποιες δεκάδες (οι κάτοικοι λένε εκατοντάδες) και απέδειξαν ότι μπορεί η χώρα ακόμα και με χιλιάδες στα σύνορα να γίνει σουρωτήρι.

Δυστυχώς η κυβέρνηση ή κάνει ότι κοιμάται ή τελικά είναι τόσο άσχετοι ή και άχρηστοι που οδηγούν τη χώρα στο χειρότερο σημείο, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Όσοι έχουν κάνει έστω και τα βασικά μαθήματα πολιτικών επιστημών γνωρίζουν πολύ καλά (στην εισαγωγή των βιβλίων τα γράφει) ότι Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ δεν βάζει τίποτα άλλο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε παγκόσμια κλίμακα στο όνομα της ασφάλειας των πολιτών γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα και ποδοπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Έγραψα στον τίτλο ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. Όχι τυχαία. Ο Γκρεμός είναι οι επόμενες κινήσεις. Το ρέμα είναι όσα περάσαμε.

Ναι κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γκρεμός είναι μπροστά μας και πρέπει ΤΩΡΑ να όχι ΧΘΕΣ να γίνει επιτέλους αυτό για το οποίο σας ψήφισε ο κυρίαρχος Ελληνικό ΛΑΟΣ.

1)Να σταματήσει επιτέλους το σύνδρομο της 7ετίας.

2)Να κινητοποιηθούν οι ένοπλες δυνάμεις στο σύνολο τους και αυτές να αναλάβουν τη φύλαξη θαλασσίων και χερσαίων συνόρων. Οι χιλιάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Έβρο (35.000 λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι) δεν ανακόπτονται με χημικά. Μια μαζική είσοδος θα σημαίνει και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

3)Να σταματήσετε να σπάτε στο ξύλο τις τοπικές κοινωνίες (δεν είμαι σίγουρος αν το ξέρετε αλλά για το μεταναστευτικό δεν σπάτε στο ξύλο ιδεολογικά αντίθετους αριστερούς - που και αυτό λάθος είναι - αλλά μέλη του πατριωτικού χώρου που σας έβγαλαν πρωθυπουργό και αυτό είναι το πιο τραγικό απ΄όλα...) και κυρίως να σταματήσει ο καθένας βλάκας υπουργός να κάνει του κεφαλιού του.

4)Δείξτε με γρήγορες κινήσεις ότι όντως θα κάνετε κλειστά (και όχι ημικλειστα δλδ ορθάνοιχτα κέντρα μεταναστών). Ο κόσμος δεν είναι χαζός ούτε αγράμματος. Ξέρει τι σημαίνουν τα δήθεν κλειστά σας κέντρα... Κάντε την αρχή με τα ήδη υπάρχοντα κλειστά κέντρα σε Αμυγδαλέζα (λειτουργεί στο 1/3 των δυνατοτήτων του) και Παρανέστι. Μετατρέψτε ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ δομές σε κλειστές. Δύο κινήσεις μηδενικού κόστους ώστε να δείξετε ότι πραγματικά σέβεστε την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και κυρίως όλων των ψηφοφόρων σας.

5)Επιτέλους ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!

(ΥΓ Ξέρω ότι τρέφω αυταπάτες... αλλά ως γνήσιος ρομαντικός και άνθρωπος που μου αρέσει να συλλογίζομαι ελεύθερα και να μοιράζομαι το συλλογισμό μου αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail