Εκμεταλλεύονται το πρόβλημα που δημιούργησαν για να συνεχίσουν τον εποικισμό

Η κυβέρνηση εκμεταλλεύται το πρόβλημα στα νησιά - που η ίδια δημιούργησε μέσω της πολιτικής ανοικτών συνόρων που εφαρμόζει - και μιλά για ανάγκη μεταφορών των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Διευκρινίζω ότι:


1. Σήμερα στα ελληνικά νησιά βρίσκονται 40.000 λαθρομετανάστες, δηλαδή 15.000 περισσότεροι από όσους ήταν στα τέλη Αυγούστου, παρά τη μεταφορά περισσότερων από 20.000 στην ενδοχώρα. Ο λόγος είναι ότι εν τω μεταξύ σε αυτούς τους 4 μήνες αποβιβάστηκαν στα νησιά ~ 37.000 λαθρομετανάστες. Και βέβαια θα συνεχίσουν να έρχονται.

2. Τα νησιά δεν θα αποσυμφορηθούν με μεταφορές των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, αλλά με διακοπή των ροών από την Τουρκία προς αυτά.

3. Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι όσους μεταφέρει στην ενδοχώρα, τους θέτει εκτός του πεδίου εφαρμογής της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας του 2016. Ουσιαστικά δηλαδή τους εγκαθιστά μόνιμα στην Ελλάδα! Επομένως η προφασιζόμενη ανάγκη ανακούφισης των νησιών είναι πρόσχημα για τη συνέχιση του εποικισμού της Ελλάδας σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Τουρκίας.

Το πρόβλημα στα νησιά προκύπτει από το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν αντιτάσσεται στην ευρωγερμανική απαίτηση για μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο διαλογής εργατικού δυναμικού για την κεντροευρωπαϊκή βιομηχανία.

Μια χώρα που δεν έχει δική της πολιτική για τη διαμόρφωση του πληθυσμού της, αλλά παραδίδεται στην πολιτική της Τουρκίας επειδή δεν μπορεί να αντιταχθεί στις απαιτήσεις της Γερμανίας, δεν έχει πολύ μέλλον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail