Ασαντ και Πούτιν σκάνε στα γέλια για τον Τραμπ μπροστά στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Freepen.gr - Στο στιγμιότυπο που πρόβαλε το ρωσικό δίκτυο Russian-1 από το αιφνιδιαστικό ταξίδι του Πούτιν στη Συρία στις 7 Ιανουαρίου, ο Σύριος Πρόεδρος Μπασάρ Ασαντ και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν συζητούν στη διάρκεια επίσκεψής τους σε ελληνορθόδοξο ναό την ιστορία της μεταστροφής του Φαρισαίου Σαούλ στον χριστιανισμό καθ’ οδόν προς τη Δαμασκό. 

Παρών στη συζήτηση και ο Πατριάρχης Αντιοχείας, Ιωάννης ο 10ος. Ο Σαούλ στο δρόμο για Δαμασκό προκειμένου να διώξει τους εκεί πρώτους Χριστιανούς, είδε σε όραμα τον Ιησού και έκτοτε ξεκινά η μεγάλη πορεία και δράση του Αποστόλου των Εθνών.

«Αν ταξίδευε κι ο Τραμπ σ’ αυτόν τον δρόμο θα γινόταν καλά», ακούγεται να λέει ο Άσαντ και οι δύο ηγέτες ξεσπούν σε γέλια. Τότε ο Πούτιν στρέφεται στον οικοδεσπότη του και τον παροτρύνει να καλέσει τον Τραμπ στη Δαμασκό. «Κάλεσέ τον, θα έλθει», του λέει. Κι όταν ο Άσαντ του απαντά ότι είναι έτοιμος, ο Πούτιν γελά και προσθέτει: «Θα του το πω».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail