Αύξηση ισχύος για το Ρωσικό Ναυτικό: Παραλαμβάνει τέσσερα πυρηνικά υποβρύχια το 2020

 Oleg Kuleshov/TASS
Freepen.gr - Τα Ναυπηγεία Sevmash (τμήμα της United Shipbuilding Corporation) σχεδιάζουν να παραδώσουν στο ρωσικό ναυτικό τέσσερα πυρηνικά υποβρύχια το 2020, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Mikhail Budnichenko στο TASS την Παρασκευή.

"Το 2020 πρόκειται να παραδώσουμε στο Ναυτικό τέσσερα υποβρύχια πυρηνικής ενέργειας: το Belgorod, το Knyaz Oleg του σχεδίου 955A με στρατηγικούς πυραύλους και επίσης δύο του σχεδίου  885M Kazan και Novosibirsk" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος την παραμονή της 80ης επετείου του ναυπηγείου.

Τον Σεπτέμβριο, ο ρωσικός υφυπουργός Άμυνας Alexei Krivoruchko  μίλησε για τα σχέδια του υπουργείου να δεχτεί αυτά τα υποβρύχια το επόμενο έτος.

Μια πηγή στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε νωρίτερα στο TASS ότι το Πολεμικό Ναυτικό θα παραλάβει έξι υποβρύχια το επόμενο έτος για πρώτη φορά από το 1992, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων υποβρυχίων που αναφέρθηκαν από τον υφυπουργό Άμυνας Krivoruchko και δύο ντιζελοκίνητων.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail