Ανατροπή κι επανάσταση με τζάμπα ρεύμα χρεώνοντας τους πολίτες;

Τις προηγούμενες ημέρες, με το κάψιμο των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων στα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές, είχαμε την ευκαιρία να δούμε, με ποιο τρόπο η μιζέρια αρνείται να υποδεχθεί τη χαρά της γιορτής και μάλιστα σε βάρος των δυστυχών κατοίκων.


Σήμερα, όμως, ανακαλύψαμε, ότι η μιζέρια βρίσκει την χαρά στην αυτοϊκανοποίηση της. Έτσι, αντί για χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι αντιεξουσιαστές "στόλισαν" την πλατεία των Εξαρχείων, με ένα φωτεινό λογότυπο της αναρχικής ιδεολογίας τους.

Ο προσεκτικός βέβαια παρατηρητής δεν μπορεί παρά να δει, ότι το λογότυπο φωτίζεται από μια παράνομη σύνδεση με το δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο. Κοινώς πρόκειται για μια ρευματοκλοπή. Οι επιτιμητές και οι κατήγοροι του δημόσιου πολιτικού συστήματος του οποίου επιδιώκουν την ανατροπή, δεν έχουν πρόβλημα να παίρνουν τζάμπα το ηλεκτρικό ρεύμα και να χρεώνουν σε όλους τους πολίτες το κόστος της φωταγωγημένης παρέμβασης τους. Ο ανέξοδος ακτιβισμός τους βασίζεται πάντα στην έννοια του τζάμπα και δεν πτοείται από καμία αιδώ. 

Η δραστηριότητα της "απαλλοτρίωσης" διατρέχει ολόκληρη την αβασάνιστη ιδεολογία της απόρριψης και του μηδενισμού, η οποία όμως προκειμένου να καλύψει τα δικά της κενά, στρέφεται προς την κατάληψη και την ιδιοποίηση των ιδιοκτησιών τρίτων. 'Έτσι εναρμονίζεται πλήρως η ρευματοκλοπή με τις καταλήψεις κτιρίων και όλες αυτές οι αυθαιρεσίες ενδύονται ένα πρόσχημα ιδεολογίας. Άλλωστε, οι τζαμπατζήδες επαναστάτες της φακής, μπορεί να βρίζουν τον φουκαρά τον κυρ Παντελή, ότι είναι "νοικοκύρης", αλλά αν ισχύει, ότι αν κάποιος ζει χωρίς να εργάζεται, είναι επειδή κάποιος άλλος πληρώνει για αυτόν, τότε του χρωστούν πολλά. 

Επειδή, χωρίς τους πολλούς νοικοκυραίους κυρ Παντελήδες που πληρώνουν τους φόρους τους, όλοι αυτοί θα είχαν ψοφήσει από την πείνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail