Big fan του Ερντογάν δήλωσε ο Τραμπ: Μεγάλη σύμμαχος η Τουρκία,δώστε της χρήματα στην ΕΕ, θα βρούμε τη λύση για τα S-400

Freepen.gr - Μεγάλος οπαδός του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ο αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων μετά τη συνάντησή τους στην Ουάσινγκτον. Ο Τραμπ έκανε λόγο για μια παραγωγική και ειλικρινή συνάντηση ενώ χαρακτήρισε την Τουρκία ως ένα μεγάλο σύμμαχο του ΝΑΤΟ και στρατηγικό εταίρο των ΗΠΑ.

H 75λεπτη συνάντηση χαρακτηρίστηκε επίσης ως "wonderful" ενώ ο Τραμπ τόνισε πως η συμμαχία με την Τουρκία είναι μια πανίσχυρη συμμαχία για την ασφάλεια και σταθερότητα για τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι ανυπομονεί να δουλέψει με τον Ερντογάν. Επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόοδος ως προς την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών στα 100 δις δολάρια ενώ κάλεσε την Ε.Ε. να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες στο προσφυγικό έναντι της Τουρκίας, δηλαδή να της δώσει χρήματα.

Όσον αφορά τους S-400 υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές εργάζονται εντατικά πάνω στο θέμα της επίλυσης των προβλημάτων που έχουν προκύψει ενώ ανέφερε ότι αυτά μπορούν να ξεπεραστούν.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όσων μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια απέραντι στρατιωτική βάση επί της ουσίας απέναντι στη Ρωσία, την ώρα οι ΗΠΑ, στις οποίες θέλουμε να ακουμπήσουμε την πλάτη μας, κινείται προς σφιχταγκάλιασμα της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail