Ιδού οι πραγματικοί πρόσφυγες: Νέο κύμα επιστροφών στη Συρία σε Χομς και Ράκκα με το χαμόγελο στα χείλη

Freepen.gr - Την ώρα που εμείς στην Ελλάδα εξακολουθούμε να μιλάμε για...πρόσφυγες αδιακρίτως, οι πραγματικοί Σύριοι πρόσφυγες συνεχίζουν να επιστρέφουν. Ήδη από τον Οκτώβριο του 2018 έως σήμερα 30.337 πρόσφυγες πέρασαν στη Συρία από το συνοριακό σταθμό Νασίμπ της Νταράα.

Το πρακτορείο SANA φιλοξενεί δηλώσεις νέων επαναπατρισθέντων:

Ο William al-Shater, επιστρέφοντας στη Homs, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υπάρχουσες διαδικασίες, καλώντας όλους τους Σύριους πρόσφυγες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ενώ οι δύο κόρες του William, Lynn και Hanin, εξέφρασαν τη χαρά τους που επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά από χρόνια εκτοπίσεων στα στρατόπεδα προσφύγων.

Ο Malek al-Mahmoud, επιστρέφοντας στη Raqqa και το Ali Daifallah,περιέγραψε το θαυμάσιο συναίσθημά τους για την επιστροφή στην πατρίδα, τονίζοντας ότι όλοι θέλουν να επιστρέψουν.

Η Zainab Al-Rifai και ο σύζυγός της, Nader Al-Zarqa, που επιστρέφουν στο Muhain της Homs, επεσήμαναν ότι οι διαδικασίες επιστροφής ήταν εύκολο να διεκπεραιωθούν και πως εξασφαλίστηκαν μοιραστούν όλα τα αναγκαία για την επιστροφή.



Χαρούμενα πρόσωπα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail