Ομάδα Als: Γιατί επιλέγετε τις Belh@rra όταν εδώ και 10 χρόνια σχεδιάσαμε μαζί με το ΠΝ τα δικά μας με βάση τις ανάγκες μας;

Freepen.gr - Μια σειρά κρίσιμων ερωτημάτων παραθέτει η ελληνική σχεδιαστική ομάδα Als NSD (Naval Ship Designs) του Ιωάννη Τζαγκαράκη σχετικά με τη διαφαινόμενη επιλογή των γαλλικών φρεγατών Belh@rra, την ώρα που η ελληνική πρόταση για την κατασκευή του Εθνικού Πλοίου, εδώ και 10 περίπου χρόνια δε λέει να προχωρήσει. 

Η σχεδιαστική ομάδα ρωτά εύλογα πως τεκμηριώνεται η επιλογή ενός σκάφους που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες άλλου ναυτικού να προτιμάται από την ελληνική πρόταση που έχει σχεδιαστεί για τις δικές μας προτεραιότητες με τη συμμεχοτύ τεχνικών του ΠΝ.

Επίσης ανοίγεται μια βεντάλια ερωτημάτων που έχουμε κατά καιρούς θέσει σε κείμενα στη Freepen.gr όπως η μεγάλη ευκαιρία για την ελληνική οικονομία, η αξιοσύνη των Ελλήνων επιστημόνων και τεχνιτών καθώς επίσης η απεξάρτηση της χώρας όσον αφορά την άμυνά της από το εξωτερικό, κάτι το οποίο τόσο επιτυχημένα πράττει η Τουρκία.

Η ομάδα Als αναρωτιέται έστω το πιο στοιχειώδες, γιατί τουλάχιστον δεν προχωρά παράλληλα και το ελληνικό πρόγραμμα.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail