Λογικά θα χτυπήσει όπου να 'ναι το τηλέφωνο του Ερντογάν στο παλάτι του

Οι εικόνες από τα κονβόι των μισθοφόρων των Τούρκων που ξεκίνησαν να κινούνται προς την Ιεράπολη μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία Συρίας και Κούρδων, σίγουρα έχουν φτάσει στη Μόσχα πολύ πριν κινηματογραφηθούν.

Στρατής Μαζίδης

Τα ίδια ακριβώς έγιναν και το Δεκέμβριο του 2018 όταν οι πληρωμένοι κατσαπλιάδες των Τούρκων κινήθηκαν προς την Ιεράπολη όταν πάλι είχε συμφωνηθεί - αρχικά - η είσοδος του SAA στην Ιεράπολη.

Οι Τούρκοι επίσης ξεκίνησαν να κινούνται από την Τζαραμπλούς ανατολικά, να περάσουν τον Ευφράτη δίχως να γνωρίζει κανείς τι ακριβώς επιδιώκουν. Να πάνε προς το Κομπάνι πριν πάνε οι Σύριοι; Να κινηθούν νότια προς Ράκκα;

Ίσως όμως αυτά να έχουν ελάχιστη σημασία. Μια συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και τους μεγάλους παίκτες, δύσκολα θα ανατραπεί από την Τουρκία. Το λογικό θα είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο στο παλάτι του Ερντογάν και στην άλλη άκρη να είναι η Μόσχα. Αν δεν έχει χτυπήσει ήδη... Εκεί ίσως καταλάβει το πραγματικό του μέγεθος δίχως τον παραμορφωτικό καθρέπτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail