Οι Έλληνες όταν πήγαν εργάτες στη Γερμανία τους ήλεγχαν ακόμη και τα δόντια

Οι Έλληνες που πήγαν εργάτες στη Γερμανία ήταν μετανάστες που τους ήλεγχαν μέχρι και στα δόντια. Φυσικά και υπήρξαν Έλληνες που προσπάθησαν να πάνε σε ξένες χώρες παράνομα και πολύ καλά έκαναν και τους απέλασαν.

Οι Έλληνες της Μικρά Ασίας και του Πόντου ήταν ευθύνη του ελληνικού κράτους που τους πούλησε και δεν τους έδωσε καν την δυνατότητα να αμυνθούν. Αν παρέμεναν στη γη τους δεν θα ήταν καταπιεσμένοι ήταν για αιώνες, θα ήταν νεκροί. Η ψευδαίσθηση μερικών απερίσκεπτων ότι αν δημιουργήσουμε άλλο λαό θα πραγματοποιηθεί η ιδεοληψία μας, διαψεύστηκε από τους σλαβοσωβινιστες που έγιναν πρόθυμα σκυλάκια του Τίτο.

Η αντίληψη ότι όλοι όσοι έρχονται είναι πρόσφυγες προσβάλει βάναυσα τους αληθινούς πρόσφυγες ενώ διαμορφώνει μια ασύνδετη μάζα που αποτελεί το όνειρο της άρχουσας τάξης: λαοί χωρίς δικαιώματα στα οικόπεδα τους και στις πατρίδες τους φθηνό κρέας.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail