Δεν αλλάζουν ρότα οι Σκοπιανοί…

Έγραφα προ ημερών, ότι η ΝΔ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση – προφανώς εκ του ασφαλούς – κόμπαζε υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας στη Βουλή, συμμετέχοντας στα πανελλαδικά – πανεθνικά συλλαλητήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης! Ανάμεσα στους συμμετέχοντες Βουλευτές της προηγούμενης Βουλής, ο σημερινός Πρόεδρός της, Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας. Ο τρίτος στην τάξη θεσμικός παράγοντας της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας!

Παναγιώτης Αποστόλου

Σήμερα λοιπόν, το πρώτο πράγμα που όφειλε να πράξει αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ήταν να καλέσει όλους εκείνους τους έγκριτους συνταγματολόγους, νομικούς, διπλωμάτες κ.α. και να ακούσει την τεκμηριωμένη άποψή τους περί της ακυρότητας της προδοτικής διμερούς Συμφωνίας – και όχι Συνθήκης – των Πρεσπών.
Γιατί δεν τους καλεί; Μπορεί ενδεχομένως για κάποιους να είναι ορθή η άποψη των συμβούλων της ΝΔ και του Πρωθυπουργού, αλλά γιατί δεν ακούει και την άλλη άποψη; Δεν τον ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη η άποψη έγκριτων επιστημόνων; Μήπως δεν του το επιτρέπει ο διεθνής παράγοντας, που τόσα επένδυσε σε αυτήν την προδοτική παραχώρηση της προηγούμενης ελληνικής κυβερνήσεως; Μήπως δεν του το επιτρέπει η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την τερατογέννηση της “Βόρειας Μακεδονίας”; Αφού το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019, το βράδυ των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, η κ. Μέρκελ του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί και να του υπενθυμίσει πως πρέπει να σεβαστεί την “Συμφωνία των Πρεσπών”.

Και εκείνος ως υπάκουος Κυβερνήτης της Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, σέβεται και θα συνεχίζει να σέβεται την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Νομιμοποιώντας την απολύτως, αφού μετά το ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επικυρώνει το “Βόρεια Μακεδονία”.

Ωστόσο, η επιβεβαίωση, ότι οι Σκοπιανοί δεν αλλάζουν ρότα λόγω της ανεκτικότητας που επιδεικνύει και η κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι και η φωτογραφία πολυτελούς αυτοκινήτου Σκοπιανού πολίτη που εθεάθη στη Χαλκιδική με της πινακίδες της “Μακεδονίας”.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail