Αστροπελέκια από τον ουρανό μετέτρεψαν τα άρματα μάχης των εξτρεμιστών σε άχρηστους τενεκέδες

Freepen.gr - Μια σειρά επιθέσεων, είτε από τις αεροπορικές δυνάμεις της Συρίας είτε από τις ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν μια ομάδα με άρματα μάχης των τρομοκρατών στη νότια ύπαιθρο του Ιντλίμπ σύμφωνα με το muraselon.com.

Τα μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεφαν τρία κύρια άρματα μάχης των ισλαμιστών βόρεια της πόλης Kuwayn al-Kabir στην νότια επαρχία Idlib. Παρά την παραδοχή ότι τα ρωσικά αεροπλάνα είναι τα μόνα που επιφέρουν χτυπήματα ακριβείας, η πραγματικότητα είναι ότι μερικά από τα πιο σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας (δηλαδή το Su-24M2) είναι σε θέση να διεξάγουν αντίστοιχες επιχειρήσεις.


Φαίνεται ότι τα άρματα μάχης των τρομοκρατών εκινούντο προς προκαθορισμένες θέσεις ενόψει μιας ενδεχόμενης επιχείρησης εδάφους του Συριακού Στρατού στην περιοχή. Οι φήμες (ανεπιβεβαίωτες) που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο είναι πως ακολουθεί μια νέα κυβερνητική επίθεση μετά την απελευθέρωση του Khan Sheykhun.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail