Η Τουρκία μένει πάντα ίδια: Αλλάζει τη δημογραφία της Αφρίν με την εγκατάσταση 160.000 μελών οικογενειών εξτρεμιστών

Freepen.gr - Το τουρκικό κράτος - εισβολέας και οι συμμαχικές συμμορίες τους συνεχίζουν την πολιτική αλλαγής της δημογραφικής δομής για να διαγράψουν όλες τις αποδείξεις της κουρδικής ταυτότητας και του πολιτισμού από την περιοχή της Αφρίν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ANF. Καθώς ο συριακός στρατός προχωρεί στο Idlib και ελέγχει πλέον το Khan Sheikhoun καθώς και άλλες περιοχές, τα μέλη των οικογενειών των συμμοριών της Τουρκίας εγκαθίστανται στις περιοχές της Αφρίν.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR), 160.000 συγγενείς μελών συμμοριών στο Idlib εγκαταστάθηκαν σε επαρχίες και χωριά της Αφρίν. Πηγές στην περιοχή αναφέρουν ότι οι συμμαχικές συμμορίες του τουρκικού κράτους εγκατέστησαν 1.800 άτομα στα χωριά Mersewa και Miremin στη Σίρα τις δύο τελευταίες ημέρες.

Μια άλλη τοπική πηγή δήλωσε ότι ο εισβολέας τουρκικός στρατός και οι συμμορίες του εγκατέστησαν οικογένειες συμμοριών στα χωριά Heftaro, Zeri, Ebidan και Kirdo της περιοχής Bilble, καθώς και στα συνοριακά χωριά και τα χωριά του Afrin στο Jindirese.

Μια πηγή στο Jindirese ανέφερε ότι οι συμμορίες έχουν δημιουργήσει μια στρατιωτική βάση στο χωριό Mihemediye την περασμένη εβδομάδα και έχουν εγκαταστήσει τις οικογένειές τους στη βάση.

Οι συμμορίες Faylaq al-Sham έχουν εγκαταστήσει δεκάδες μέλη στο χωριό Qile στο Jindirese επίσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail