Στυγνός Τσαβούσογλου: Ή δέχεστε την πρότασή μας ή τρυπάμε μόνοι μας!

REUTERS/Waleed Ali
Freepen.gr - «Η Τουρκία θα συνεχίσει τις γεωτρήσεις για ανεύρεση φυσικού αερίου στα ανοικτά της Κύπρου, εάν η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Ελληνοκυπριακής Δημοκρατίας δε δεχθεί πρόταση συνεργασίας που υπέβαλαν οι Τουρκοκύπριοι» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Άγκυρας την Κυριακή, σημειώνει το Reuters.

O Mevlut Cavusoglu δήλωσε ;ότι η πρόταση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Mustafa Akinci ότι για συνεργασία των δύο πλευρών στην Κύπρο θα μπορούσαν να συμβάλουν στη σταθερότητα και την ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Cavusoglu παραδέχεται με τον πλέον κυνικό τρόπο ότι η χώρα του δεν είναι τίποτε άλλο από ένας περιφερειακός νταβατζής που επιδιώκει με απειλές να αποκομίσει κέρδη. 

Φυσικά αυτό το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι γιατί ο Ελληνισμός (Ελλάδα και Κύπρος) έμεινε (και εξακολουθεί να διατηρεί αυτήν την στάση) αμυντικά εκτεθειμένος βλέποντας τις ισορροπίες να αλλάζουν υπέρ της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail