Το τελευταίο κομμάτι 780 τόνων τοποθετείται στο αεροπλανοφόρο USS John F. Kennedy - βίντεο

Freepen.gr - Το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την εγκατάσταση του τελικού τεμαχίου του καταστρώματος στο υπό ναυπήγηση αεροπλανοφόρο John F. Kennedy's (CVN 79). Στη σχετική δημοσίευση σημειώνεται ότι το τελευταίο supercarrier ναυπηγείται με εξελιγμένες μεθόδους μεταφόρτωσης και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το τελικό τεμάχιο ζύγισε 780 τόνους και αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα του πώς οι ναυπηγοί των ΗΠΑ χρησιμοποιούνμεταμορφωτικές μεθόδους κατασκευής και την τελευταία βιομηχανική τεχνολογία για να βελτιώσουν τον τρόπο κατασκευής του πλοίου .

Αξιοποιώντας τα διδάγματα που έχουν αντληθεί και τις βασικές αλλαγές στρατηγικής κατασκευής, το Kennedy βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κατασκευαστεί με πολύ λιγότερες ανθρωποώρες από το πρώτο πλοίο της κατηγορίας του, Gerald R. Ford.

Περισσότεροι από 3.200 ναυπηγοί και 2.000 προμηθευτές από όλη τη χώρα υποστηρίζουν την κατασκευή του Kennedy. Το πλοίο είναι στα αρχικά στάδια του προγράμματος δοκιμών του και είναι προγραμματισμένο να καθελκυστεί κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail