«Η Ελλάδα θα αγοράσει τουλάχιστον 24 αεροσκάφη F-35A (από τα τούρκικα) στο 1/2-1/3 της τιμής»

Freepen.gr - Δύο αναρτήσεις από αυτές τις ειδήσεις που συνήθως τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν "βόμβα" έκανε ο γνωστός Ιρανός στρατιωτικός αναλυτής σχετικά με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στο Twitter.

Ο Babak Taghvaee υποστηρίζει και μάλιστα αναφέρει ως επιβεβαιωμένο ότι η Π.Α. μετά την παρουσία κι αξιολόγηση των έξι ιταλικών F-35A στην Ανδραβίδα για την αεροπορική άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2019, εξετάζει την αγορά τουλάχιστον 24 F-35A προς αντικατάσταση των 32 αεροσκαφών F-16C/D Block 30 που υπηρετούν επί του παρόντος στην 330 Μοίρα. 

Ο Ιρανός συντάκτης, που συνήθως είναι αξιόπιστος και αναπαράγεται από αρκετά ΜΜΕ, σημειώνει ότι τα αεροσκάφη F-35A που προορίζονταν για την Τουρκία θα είναι σύντομα διαθέσιμα για μεταπώληση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο 1/2 με 1/3 της τιμής.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail