Ο φοβιτσιάρης Χουλουσί Ακάρ απειλεί να μας σπάσει τα κεφάλια αν του πάρουμε ένα βότσαλο


Freepen.gr - Στην τελετή αποφοίτησης 43 νέων πιλότων για την τουρκική πολεμική αεροπορία παραβρέθηκε ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ που έλαβε χώρα στη 2η αεροπορική διοίκηση στη βάση του Çiğli.

Ο Ακάρ εξήρε το ρόλο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και αναφέρθηκε σε όλα τα ανοικτά μέτωπα της Τουρκίας σε Συρία και Αιγαίο-Μεσόγειο. Ανέφερε πως η Τουρκία σέβεται την εδαφική ακεραιότητα των γειτονικών χωρών αλλά: «Η χώρα μας θα αμυνθεί ακόμα και αν πάνε να της πάρουν ένα βότσαλο, είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε κεφάλια».

Ο Χουλουσί Ακάρ που απειλεί θεούς και δαιμόνες ήταν Α/ΓΕΕΘΑ των ΤΕΔ τη νύχτα του πραξικοπήματος και όπως αρκετοί έχουν υποστηρίξει ανοικτά συμμετείχε στα αρχικά του στάδια αλλά...φοβήθηκε και μαζεύτηκε.



Φωτογραφίες από το τουρκικό υπουργείο άμυνας:








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail