Πόρτα στο ΣΥΡΙΖΑ κι από τη Μαρία Ρεπούση - Θύμωσε και απέσυρε την υποψηφιότητά της

Freepen.gr - Την απόφασή της να μην είναι τελικά υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε σε ανάρτησή της η Μαρία Ρεπούση. Η κ. Ρεπούση μέσα από το ύφος του κειμένου φαίνεται να είναι ενοχλημένη και πιθανότατα από τη χρονική καθυστέρηση των πραγμάτων. Η αναφορά ότι "δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια" φανερώνει πως αρχικά είχε άλλες προθέσεις.

Η ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ αναφέρει ότι η κ. Ρεπούση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός πως δεν ανακοινώθηκε την Τρίτη όπως ανέμενε γιατί ήθελε να έχει χρόνο να προετοιμαστεί.
Τα ΝΕΑ αναφέρουν ότι είχε διαβεβαιώσεις πως θα ανακοινωνόταν την Τρίτη, ωστόσο προκρίθηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης και η τραγουδίστρια κ. Χρηστίδου. Η ίδια έγραψε:

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail