Η Ελλάδα σε σίγουρα χέρια

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας κι αφού έσπασε με...ηρωισμό το έμπαρκο στον ΣΚΑΙ μας είπε ότι δεν την ενδιαφέρει αν θα τη διαγράψει για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν ξέρει αν θα πολιτευθεί, ότι θα δημιουργήσει δικό της κόμμα και από ένα σημείο κι έπειτα αναρωτιώσουν μήπως δεν πάει κάτι καλά με τα αυτιά σου.

Του Στρατή Μαζίδη

Μετά είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνη και υπερψήφισε τις Πρέσπες, τον οποίο ο επιλεκτικός μακεδονομάχος Καμμένος δε διαγράφει λόγω "έντιμης στάσης" ο οποίος ακόμη δεν έχει παραιτηθεί. Τη μια λυπήθηκε το κόμμα στο οποίο ανήκει σήμερα (μιας και έχει περάσει από αρκετά), την άλλη είχε ζημιά στο νάιλον, τώρα του ζητούν να βάλει και τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, ο μεγάλος αυτός γεωπολιτικός παράγοντας.

Μέσα σε όλα προσθέστε το Γιώργο Πάντζα, τον Πάνο Σκουρολιάκο (που μαζί με τον Περζικιανίδη έπαιζαν τους μικροαπατεώνες στο Σπίνο και Σακιάρη της ΕΡΤ), την Κουντουρά που ως πρότερο μοντέλο δεν έχει πρόβλημα να αλλάζει, τον τιτάνα των 312 ψήφων Θεοχαρόπουλο, κάποιο Λυκούδη κάποιων...μεταρρυθμιστών, ένα ΚΙΝΑΛ με σήμα που θυμίζει εταιρεία καυσίμων και μια ΝΔ η οποία έχει μεγάλη συμμετοχή κι ευθύνη στις εξελίξεις του Σκοπιανού τα προηγούμενα χρόνια επινοώντας μια εθνική γραμμή χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Εσχάτως αποκτήσαμε κι έναν υπουργό άμυνας που τρώει θεωρητικά σίδερα στο Αιγαίο αλλά δεν αντιλαμβάνεται επί 2 ημέρες ότι του έκαναν δολιοφθορά σε τμήμα της συνοριογραμμής με τα Σκόπια.

Και κάπως έτσι, με όλους τους παραπάνω λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις των οποίων τις συνέπειες κάποιοι εξ αυτών δε θα ζήσουν αλλά τις δούμε εμείς και τα παιδιά μας. Είναι το αποτέλεσμα των 2.000.000 ψηφοφόρων που εξαφανίστηκαν από το 2000 έως σήμερα.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε σίγουρα χέρια. Είμαστε πλέον όλοι βέβαιοι. Η καταστροφή έρχεται. Κάποιος να μας γλυτώσει από τα χέρια τους...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail