Απασφαλίζει εκ του ασφαλούς ο Καμμένος - Το νέο σποτ με το Ζάεφ ως Μέγα Αλέξανδρο

Freepen.gr - Μπορεί στην πολιτική να μην τα κατάφερε τόσο καλά (για την Ελλάδα) αλλά με τα σποτς τα πάει εξαιρετικά. Ο Πάνος Καμμένος δημοσιοποίησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το νέο σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που παρουσιάζει την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να αλοιώνεται από τη μορφή του Ζόραν Ζάεφ και να λέει: 

«Είναι σαφώς αποδεδειγμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, ότι μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα και είναι σημαντικό ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να το αρνηθεί κανείς». Ακούγεται δηλαδή η δήλωση του Ζ. Ζάεφ στις 6 Δεκεμβρίου 2018.

Τότε μία άλλη φωνή αναφέρει στο σποτ: «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει. Θα αφήσουμε τον Ζάεφ να μιλάει εκ μέρους του;»

Το θέμα είναι ότι ο κ. Καμμένος είναι αυτός που άφησε το Ζάεφ να μιλήσει εκ μέρους του Μεγάλου Αλεξάνδρου όταν μπορούσε εγκαίρως να ρίξει την κυβέρνηση και δεν το έκανε, ή όταν καταψήφισε το περασμένο καλοκαίρι την πρόταση μόμφης της Νέας Δημοκρατίας γιατί τάχα τες θα βγαίναμε από τα μνημόνια. Από τα μνημόνια δε βγήκαμε και το ξέρει πολύ καλά, αλλά κι έτσι να ήταν, δεν άξιζε ο Μέγας Αλέξανδρος;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail