Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ θα θέλαμε κι εμείς στα Δωδεκάνησα μια Συμφωνία των Πρεσπών

Freepen.gr - «Mακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα. Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία» δήλωσε από του βήματος της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.

Ο κ. Καματερός μίλησε σε πρώτο πληθυντικό λέγοντας επίσης ότι "εμείς οι Ελληνες Δωδεκανήσιοι ζηλεύουμε τους συμπατριώτες μας, τους Μακεδόνες και να τους πούμε ότι τους ζηλεύουμε".

Σε λίγο καιρό ο κ. Καματερός θα δει αν θα υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας και διεκδικήσεων στη Μακεδονία από τους Σκοπιανούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail