Ανεπιθύμητη στην «αποικία»


Με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, πρώτα διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, εν είδη «Blitzkrieg». Κατόπιν, έθεσαν ξανά σε εφαρμογή την «εθνική γραμμή» του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου : «Η Σερβία πρέπει να πεθάνει» (“Serbien muss sterbien”), συμμετέχοντας για πρώτη φορά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που οι ίδιοι προκάλεσαν, στον νατοϊκό βομβαρδισμό της Σερβίας και στην απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου. Μετά έφτιαξαν την ευρωζώνη στα μέτρα της δικής τους οικονομίας. 


Σειρά πήρε κατόπιν η Ελλάδα, που μετατράπηκε σε γερμανική «αποικία χρέους» με φτωχοποιημένους Έλληνες. Ύστερα, δίχασαν την Ευρώπη επιβάλλοντας τη δική τους μεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων για το συμφέρον της γερμανικής οικονομίας.

Τώρα, επιδιώκουν, όπως κάποτε ο Χίτλερ, να κλείσουν το Μακεδονικό σε βάρος της Ελλάδας έχοντας εξασφαλίσει για το σκοπό αυτό τα απαιτούμενα «όργανά» τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για αυτό και η κα Μέρκελ, αν και ανεπιθύμητη από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έρχεται την εβδομάδα αυτή ως ηγεμών. 

Επεμβαίνει με περίσσιο θράσος στα εσωτερικά της Ελλάδας προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν αναποδιά στα σχέδιά της «για την αγαπημένη της Μακεδονία». Με τον ελληνικό λαό ηττημένο στη γωνία, απαθή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail