Σπύρος Δανέλλης - Ο βουλευτής των 3.699 σταυρών που άλλαξε τρία κόμματα θα πάρει πάνω του την παράδοση της Μακεδονίας;

Freepen.gr - Ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης, εξελέγη αρχικά τον Ιανουάριο του 2015 στη συγκεκριμένη περιφέρεια με 3.699 σταυρούς, ενώ το Σεπτέμβριο βγήκε με λίστα.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1955. Σπούδασε Αρχιτέκτων – Μηχανικός (1979) στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και από το 1986 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και μελετητής.

Από την πολιτική του πορεία όπως τη διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του παρατηρούμε ότι το Ποτάμι αποτελεί τον τρίτο σταθμό της πολιτικής του σταδιοδρομίας:

 Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

  • 1996-2000: Βουλευτής Ηρακλείου του «Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου». Μέλος των επιτροπών Εξωτερικών & Άμυνας και Παραγωγής & Εμπορίου. Μέλος της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Διεθνή Κοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U.).
  • 2009 - 2014: Ευρωβουλευτής Πα.Σο.Κ., μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου και της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου.
  • 2015 - σήμερα: Βουλευτής Ν. Ηρακλείου "Το Ποτάμι". Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής & Εμπορίου. Μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών.
Ο άνθρωπος των τριών κομμάτων και των 3.699 σταυρών θα πάρει πάνω του την έκδοση του πολιτικού διαβατηρίου του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης για να ψηφίσει στη συνέχεια τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Χθες δήλωσε πως "Τσίπρας - Ζάεφ γράφουν ιστορία, αρέσει δεν αρέσει". Σε αυτό συμφωνούμε, μόνο που στη συντριπτική πλειοψηφία δεν αρέσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail