Ζούμε σε χώρα απατεώνα


D1_TheOne / pixabay
Ζούμε σε μια χώρα όπου το νομικό πρόσωπο της κοινωνίας και του έθνους, το Κράτος, συμπεριφέρεται ως το μεγαλύτερο λαμόγιο όλης της επικράτειας, λειτουργώντας καταχρηστικά και δόλια εναντίον των πολιτών που υποτίθεται ότι συστάθηκε να υπηρετεί.

Του Αγη Βερούτη

Ο κλέφτης κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα και ο κλέφτης είναι το κράτος.

Κλέβει φόρους, κλέβει υπηρεσίες που δικαιούται να λάβει ο φορολογούμενος αλλά δεν του τις δίνει ως οφείλει, κλέβει στις προμήθειες που κάθε υπογραφή έχει το λαδάκι της, κλέβει σε αξιοπρέπεια όπου η δικαιοσύνη σε θεωρεί ένοχο επειδή σε κατηγόρησε ένας δημόσιος υπάλληλος χωρίς τεκμήριο ενοχής σου, κλέβει σε όλα.

Κλέβει παντού ακόμα και όταν καλείται να βγάλει από την κυκλοφορία τους εγκληματίες και τους αφήνει ελεύθερους με μερικές αγορασμένες δήθεν ιατρικές γνωματεύσεις ότι τα παιδιά δεν είναι καλά στην υγεία τους. Κλέβει και στην υγεία όμως όταν αγοράζει από την πολυεθνική το αντιδραστήριο στη διπλάσια τιμή από όση το πληρώνει ο Ρουμάνος ή ο Γερμανός και μετά δεν έχει λεφτά για γάζες και οινόπνεμα.

Κλέβει και απευθείας από το λογαριασμό του απλού πολίτη τα λεφτά του επειδή ένα λαμόγιο πολιτικός αποφάσισε να βγάλει αυθαίρετα ένα λαμογοφόρο ψεύτικο που δεν μπορούν να πληρώσουν τα φορολογικά υποζύγια και μετά με δικαιολογία ότι δεν άφησες απλήρωτο το νοίκι σου να σε πετάξει έξω ο σπιτονοικοκύρης για να πληρώσεις τον λαμογοφόρο για να πάρει τις προκαταβολικές υπερωρίες του ο κάθε Καρανίκας, σου βάζει χέρι στο λογαριασμό. Μάλιστα σου βάζει χέρι το συνολικό πόσο της ψεύτικης οφειλής σε ΚΑΘΕ λογαριασμό που έχεις κι έτσι μαζέυει το μπαγιόκο για να δώσει συντάξεις πεντοχίλιαρα σε λαμόγια που ξύνονταν καμία 25ετία και τώρα θέλουν να πληρώνονται για να κάθονται και να δουλεύεις εσύ.

Ο κλέψας του κλέψαντος.

Αυτό που ζούμε είναι ένα διαρκές και συνεχές έγκλημα.
Έγκλημα ενός εγκληματικού κράτους που μοιράζει υπερτιμολογημένες προμήθειες στους λαμόγια-κολλητούς αυτών που βάζουν τις υπογραφές και κάνει 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ στους νοικοκυρέους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail