Σκότωσαν το παιδί τους κυριολεκτικά στο ξύλο επειδή δεν έκανε τα μαθήματά του!Υπέστη καρδιακή προσβολή

PublicDomainPictures / pixabay
Freepen.gr - Οργή για την...οικογένεια και θλίψη για ένα 9χρονο παιδί από το Μιλχάουζ της Γαλλίας, η είδηση ότι οι δικοί του άνθρωποι το σκότωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο μέχρι να εκπνεύσει!.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ που επικαλούνται τοπικά μέσα, το αγόρι αρνήθηκε να κάνει τα μαθήματά του και τότε χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με μία σκούπα! Την ώρα του ξυλοδαρμού παρόντες ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του, η αδερφή του και η θετή αδερφή του. Η μητέρα του φέρεται να απουσίαζε αλλά να γνώριζε τι συμβαίνει. 

Βασικός ύποπτος για το φόνο θεωρείται ο αδερφός του, 19 ετών, που είχε επικοινωνία με τη μητέρα τους πριν τον ξυλοδαρμό και φέρεται να τον είχε ενθαρρύνει να δείρει τον αδερφό του.

Η νεκροψία αποκάλυψε μώλωπες, κυρίως στα πόδια του, ενώ έδειξε πως το παιδί υπέστη καρδιακή προσβολή.Το προσωπικό που έφτασε με το ασθενοφόρο στο σπίτι δεν μπόρεσε να βοηθήσει το παιδί το οποίο τελικά κατέληξε από τη βάναυση επίθεση.

Συνελήφθησαν και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail