Καμμένος: Υπάρχει απόφαση κατάσχεσης κατά της ΝΔ - Πειραιώς: φτάνεις στο τέλος σου

"Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη μέχρι αύριο το μεσημέρι να ανακοινώσει τι λέει η απόφαση 2674 του 2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών με εναγόμενη τη Ν.Δ και ενάγουσα τράπεζα. Και να πει τι κυκλώματα έχει κινητοποιήσει για να μην γίνει η κατάσχεση που προβλέπει αυτή η απόφαση. Αν δεν το κάνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο θα το κάνουμε εμείς" είπε ο Πάνος Καμμένος.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στον κ. Καμμένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της. Ήταν τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα.

Ενημερώνουμε τον κ. Καμμένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της. Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα το οριστικό πολιτικό του τέλος».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail