Η Ρωσία τριακονταπλασίασε τους πυραύλους κρουζ τα τελευταία χρόνια - Ικανή να χτυπήσει από απόσταση 4.000 χλμ

Freepen.gr - Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda (ερυθρό αστέρι) των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αναφέρει ότι η Ρωσία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην προμήθεια όπλων ακριβείας μεγάλης εμβέλειας, όπως τα τακτικά συστήματα πυραύλων Iskander-M, καθώς και οι πύραυλοι Kalibr που φέρουν υποβρύχια και πλοία επιφανείας.

Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των πυραύλων συνολικά έχει αυξηθεί περισσότερο από 12 φορές, ενώ ο αριθμός των πυραύλων κρουζ υψηλής ακρίβειας έχει αυξηθεί περισσότερο από 30 φορές.

Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός έχει δημιουργήσει ειδικές μονάδες που επεξεργάζονται σχέδια για τη χρήση όπλων υψηλής ακρίβειας και προετοιμάζουν αποστολές πτήσης για πυραύλους κρουζ. "Ως αποτέλεσμα, έχουν δημιουργηθεί πλήρεις ομάδες φορέων όπλων υψηλής ακρίβειας ικανών να χρησιμοποιήσουν πυραύλους για να επιτύχουν στόχους σε απόσταση μέχρι 4.000 χλμ", ανέφερε η εφημερίδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail