Ισραηλινό ΜΜΕ: «Οι S-300 είναι το λιγότερο - Η Ρωσία μας κήρυξε ηλεκτρονικό πόλεμο»

Freepen.gr - Η DebkaFile σημειώνει ότι ο υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ανακοίνωσε κάτι πολύ σοβαρότερο από την παράδοση των αντι-αεροπορικών πυραύλων S-300 στη Συρία και την αναβάθμιση της συριακής αεράμυνας.

Ο Σοϊγκού δήλωσε ότι πλέον η Ρωσία θα προκαλεί ηλεκτρονικές παρεμβολές στα ραντάρ και τα συστήματα επικοινωνίας πολεμικών αεροσκαφών που θα επιχειρούν να επιτεθούν στο συριακό έδαφος στις παράκτιες περιοχές της Μεσογείου.

Η αμυντική ιστοσελίδα θεωρεί ότι η Ρωσία προκαλεί το Ισραήλ σε έναν ηλεκτρονικό πόλεμο σε μια όμως πολύ μεγαλύτερη αρένα από εκείνη του 1982 στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου όπου οι Ισραηλινοί είχαν επικρατήσει ή ακόμη και το βομβαρδισμό των φημολογούμενων πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ντέιρ Εζόρ το 2007.

Επιπλέον σημειώνεται η ανησυχία ότι τόσο το ναυτικό όσο και η αεροπορία της χώρας θα συρθούν σε ένα πόλεμο που ξεπερνά τις δυνατότητές τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail