Σε λιγότερο από 48 ώρες η Νταράα απέκτησε και πάλι ζωή - Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και δούλεψαν τα καταστήματα

Freepen.gr - Λιγότερο από δύο ημέρες μετά την ήττα των τρομοκρατών στην κοντινή πόλη Al-Nu'aima και την ύψωση της συριακής σημαίας πάνω από το πέρασμα των συνόρων στο Nassib, οι δρόμοι της πόλης της Daraa έζησαν μεγαλύτερη δραστηριότητα, καθώς οι ντόπιοι αισθάνονται ασφαλέστεροι μετά από χρόνια στα οποία ήταν επί της ουσίας στόχοι στις βομβιστικές επιθέσεις των τρομοκρατών που ελέγχουν τμήμα της πόλης.

Με την απελευθέρωση του al-Nu'aima και την εξάπλωση του στρατιωτικού προσωπικού στη διάβαση Nassib, η οποία συνδέει τη Συρία με την Ιορδανία, οι ντόπιοι στη Daraa αισθάνονται αισιόδοξοι ότι αυτό θα ανοίξει το δρόμο για την εκκαθάριση του νότιου και νοτιοανατολικού τμήματος της πόλης τους από τους τρομοκράτες που παραμένουν στις περιοχές Daraa al-Balad, al-Sad Road και το Al-Nazihin Camp.

Οι νίκες του Συριακού Αραβικού Στρατού και οι συμφωνίες συμφιλίωσης που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την επαρχία είχαν θετικό αντίκτυπο στη δραστηριότητα και το εμπόριο στην πόλη, όπως δήλωσαν οι ντόπιοι στο πρακτορείο SANA.

Οι κάτοικοι δήλωσαν επίσης ότι το al-Nu'aima υπήρξε πηγή τρομοκρατικών επιθέσεων βομβαρδισμού που στόχευαν την πόλη της Daraa αλλά τώρα νιώθουν πιο άνετοι και αισιόδοξοι πως η ασφάλεια, η τάξη και η σταθερότητα θα αποκατασταθούν πλήρως.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail