Φαντομάδες τίναξαν στον αέρα δεκάδες τρομοκράτες κοντά στο Γκολάν - Σημαντική δύναμη πυρός συγκεντρώνει ο Τίγρης για να χιμήξει

Freepen.gr - Δεκάδες τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στην κεντρική Al-Quneitra, όταν πυροδοτήθηκε ένα παγιδευμένο όχημα το οποίο στόχευε ένα από τα σημεία ελέγχου τους.

Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή δεκάδες τρομοκράτες της Jabhat Ansar Al-Islam σκοτώθηκαν όταν πυροδοτήθηκε ένα αυτοκίνητο-βόμβα στο σημείο ελέγχου Al-Furqan κοντά στην πόλη Bariqah.

Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει ευθύνη για αυτήν την επίθεση. Ωστόσο προσκείμενοι στους τρομοκράτες κάνουν λόγο για μυστικές επιχειρήσεις ανδρών του Συριακού Στρατού καθώς η Jabhat Ansar Al-Islam θεωρείται μία από τις κύριες δυνάμεις που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το νότιο τμήμα της Al-Quneitra όταν αρχίσει η επίθεση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι τζιχαντιστές της παραπάνω ομάδας συνέλαβαν χθες το διοικητή τους, Abu al-Majd με την κατηγορία ότι προσπάθησε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές και να αυτομολήσει.

Την ίδια ώρα σημαντικές δυνάμεις του συριακού στρατού με μεγάλη δύναμη πυρός έχουν συγκεντρωθεί στις γραμμές του μετώπου καθώς η πρόταση-τελεσίγραφο που δόθηκε πριν λίγες ημέρες στους τρομοκράτες πρέπει να απαντηθεί εντός 15 ημερών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail