Ορίστε τα πραγματικά χημικά που βρέθηκαν στην Γκούτα - Γιατί απογειώθηκαν Su24 για την Ανατολική Μεσόγειο

Freepen.gr - Σε κατάσταση συναγερμού φαίνεται ότι βρίσκονται Συρία και Ρωσία μετά το νέο αφήγημα περί δήθεν χρήσης χημικών όπλων από το Συριακό Στρατό. 

Εν προκειμένω μεταδίδεται ότι απογειώθηκαν δύο σχηματισμοί με Su-24Ms που πέταξαν σε χαμηλό ύψος στην Ανατολική Μεσόγειο σε αποστολή επιτήρησης και παρακολουθήσης των κινήσεων των πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ στην περιοχή.

Όσον αφορά τα χημικά όπλα, ο συριακός στρατός εντόπισε πακέτα γερμανικής προέλευσης με αέριο χλωρίνης στο αρχηγείο των τρομοκρατών στην Ανατολική Γκούτα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε επιθέσεις εναντίον αμάχων ώστε να στοχοποιηθεί η συριακή κυβέρνηση.

Το παράδοξο είναι ότι η Δύση δείχνει να υιοθετεί πως μια νόμιμη κυβέρνηση που κερδίζει τον πόλεμο χρησιμοποιεί χημικά όπλα και ότι εξτρεμιστές του ισλάμ που συνδέονται με την Αλ Κάιντα δίνουν έναν τίμιο αγώνα. Ηλιθιότητα, ασχετοσύνη ή συνενοχή;




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail