«Η Ρωσία δε θα επιτρέψει άλλο χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία μετά από false flag επιχείρηση»

Freepen.gr - Ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο OPCW, Αλεξάντρ Σουλίν δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας να αποφευχθούν νέες επιθέσεις false flag στη Συρία και ότι η Μόσχα "δε θα επιτρέψει" τη στρατιωτική δράση των ΗΠΑ εκεί, καθώς περιγράφει λεπτομέρειες των ρωσικών ευρημάτων στον τόπο του υποτιθέμενου περιστατικού στη Douma.

Οι νέες επιχειρήσεις false flag εναντίον της Δαμασκού είναι "δυνατές, αφού οι Αμερικανοί μας εταίροι απειλούν και πάλι να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον της Συρίας, αλλά δε θα το επιτρέψουμε", δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Χάγη την Πέμπτη.

O  Igor Kirillov, επικεφαλής του Russia’s Nuclear, Biological and Chemical Protection (RKhBZ) έκανε μια λεπτομερή παρουσίαση ως προς τα υποτιθέμενα βλήματα τα οποία είχαν το χημικό αέριο, την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, τη θέση αλλά και τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail